Zentiva a preluat, temporar, 18 angajați IKEA, pentru a acoperi producţia crescută generată de cererea pieţei

0

Grupul Zentiva a.s. a anunţat, în cursul zilei de astăzi, un acord încheiat cu IKEA, pentru a coopera în timpul crizei COVID-19, astfel că Zentiva România a preluat temporar 18 angajaţi de la IKEA România, pentru o perioadă de trei luni.

 

Noii angajaţi vor fi integraţi în operaţiunile fabricii Zentiva pentru a acoperi producţia crescută generată de cererea pieţei, scrie News.ro.

Margareta Tănase, director operaţiuni industriale Zentiva România, a declarat: “La Zentiva facem tot ce ne stă în putere pentru a ajuta autorităţile să combată COVID-19. Zentiva lucrează la mai multe proiecte din Europa şi nu numai pentru a asigura furnizarea de medicamente şi pentru a proteja oamenii. Salutăm iniţiativa IKEA de a căuta opţiuni pentru angajaţii săi şi suntem bucuroşi să ajutăm în aceste momentele dificile. Noii colegi se vor alătura eforturilor curente şi misiunii noastre de a produce medicamente atât de necesare pacienţilor din toată ţara. Suntem siguri că acest tip de cooperare poate fi replicat în întreaga economie şi poate ajuta angajaţii din domenii care au activitate restrânsă în această perioadă”.

Producătorul de medicamente și retailerul de mobilier au mai spus că încearcă să extindă acest parteneriat şi în alte ţări pentru a sprijini lupta împotriva virusului.

Violeta Nenita, market manager, IKEA Romania, a afirmat: „Pentru a sprijini măsurile de limitare a răspândirii pandemiei, am închis toate magazinele şi punctele de livrare începând cu data de 20 martie. Până în momentul în care lucrurile vor reveni la normal şi vom fi din nou capabili să ne întâmpinăm clienţii în magazinele noastre, le-am oferit colegilor posibilitatea de a se alătura, în mod voluntar, altor sectoare şi companii care produc şi distribuie diferite produse, esenţiale pentru combaterea crizei provocate de pandemia de coronavirus. Suntem bucuroşi să anunţăm că primul grup de 18 angajaţi IKEA România s-a alăturat Zentiva România. Le suntem recunoscători colegilor noştri pentru susţinerea valorilor IKEA de solidaritate şi grijă faţă de oameni”.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele