Volkswagen Passat cu kilometri reali, la 12 900 euro

0

Îți cauți o mașină tare, la un preț bun, să bați drumurile țării și cele străine, dar care să nu aibă kilometrii dați peste cap sau modificați? Compania Pro Street Cars oferă oamenilor ingenioși un parc auto de autoturisme second hand, dar și de utilitare. Compania este fondată din mai mulți specialiști în industria auto cu experiență vastă în autovehicule SH.

„Toate mașinile achiziționate de noi trec printr-o serie de teste de service, ne asigurăm că au numărul de km real la bord, în caz contrar nu achiziționăm. Punem la dispoziția clienților atunci când este cazul și soluții de finanțare, practic dacă ai nevoie de mașini și de finanțare, noi le avem pe amândouă. Vii la noi cu o nevoie și pleci cu mașina mult visată”, declară Costin Perțe, director vânzări Pro Street Cars.

„Avem un Passat cu motor de 2l diesel, 140 CP, dotări premium, este o mașină cu 99 500 km 100% reali verificabili în rețeaua VW – Audi. După cum am spus, dotările sunt la nivel premium, vorbim de faruri electrice, oglinzi și geamuri electrice, ștergătoare automate, diplay central multimedia cristale lichide, cu radio și CD player. Mașina a fost condusă de o singură persoană, practic noi suntem al doilea posesor, însă nu am folosit această mașină, am luat-o doar în scopul revânzării. După cum se vede, e foarte bine întreținută”, a mai spus Costin Perțe.

Cum traficul și semafoarele nesincronizate îți omoară nervii, Passat-ul acesta te scapă de stresul schimbării continue a treptelor de viteză – are cutie automată DSG. În privința dotărilor și a tehnologiilor, am putea spune că este un all-inclusive: ABS, ESP, EBD, servodirecție, proiectoare, jante aliaj, airbag-uri frontale și laterale pentru siguranța tuturor pasagerilor și senzori lumini, ploaie și pentru parcare. Și dacă te confrunți cu un copilot mofturos căruia ori îi e prea frig, ori prea cald, stai fără grijă – mașina are climă bizonică.

Anul de fabricație al mașinii este 2013 și costă 12 900 euro.

Tu ai mașină în parcare? Pro Street Cars te așteaptă să le faci o vizită.

Citește și Parc auto de utilitare Fiat și IVECO de la 2800 de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele