Vladu: Reivin în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ

0

În Dâmbovița partidul lui Traian Băsescu a cooptat un mai vechi colaborator, om politic cu mare experiență și cu două mandate de parlamentar la activ. Este vorba de Iulian Vladu care a preluat funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița. Vladu: ”Reintru in politica pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ”.

Așa cum anunțam ieri, Vladu intră în cursa electorală pentru un loc în Camera Deputaților.

Vladu vorbește de nepotismul din PNL și de PSD-ul care a a dus județul Dâmbovița la ”sapă de lemn”.

Vezi și Cronica de Găiești

„Dâmbovița are nevoie de dâmbovițeni care să-i reprezinte. Eu ma uit în ochii oamenilor, nu-mi iau mandatul și plec la București, fără sa-mi mai pese.

PSD a condus continuu județul și l-a adus in sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a saracit, în loc sa înflorească.

Targovistea nu are locuri de muncă și este una dintre cele mai oropsite reședințe de județ din țară. Niciunul dintre proiectele lasate de mine nu a continuat, nici centura Gaestiului, nici DN 7 Baldana – Titu pe 4 benzi, nici drumul spre Sinaia, nici proiectul integrat pentru turism pentru nordul județului si Targoviste. Suntem campioni doar la studii de fezabilitate. Nu au terminat nici podul de la Ionesti.

PNL Dâmbovița s-a îndepărtat de valorile și principiile unui partid liberal. Au trecut la metodele nepotismului comunist. In functii sunt soții, copii, surori. Liderii partidului sunt in cate 4 – 5 consilii de administrație.

Eu am fost deputat pe colegiul Găești și cu mine a început dezvoltarea zonei de sud, care nu avea nici asfalt în multe localități.

Reintru în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ”, a declarat Iulian Vladu.

Speră ca foștii membri PDL, marginalizați după fuziunea cu PNL, să i se alăture în PMP pentru a crea o echipă puternică.

Rămâne de văzut dacă Iulian Vladu va reuși să se bată pe procente cu principalii protagoniști sunt PSD si PNL, dar și cu noii veniți, fără rezultate notabile în Dâmbovița, cei de la USR-Plus.

Vezi un purificator anti coronavirus portabil

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele