Vladu și Oprea deschid listele PMP Dâmbovița pentru Parlamentare

0

Iulian Vladu și Alexandru Oprea deschid listele PMP Dâmbovița pentru Parlamentare. Listele cu candidații Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița pentru alegerile Parlamentare din 6 decembrie au fost depuse. Primul pe lista pentru Camera Deputaților este liderul local al PMP, Iulian Vladu, iar lista pentru Senat este deschisă de Alexandru Oprea.

 

Iulian Vladu a declarat la ieșire că vrea să ajungă în Parlament pentru a debloca proiecte importante de dezvoltarea a județului, blocate în acest moment.

 

”Am selectat doar oameni cu o pregătire profesională foarte bună, oameni care cunosc problemele județului, oameni care sunt de-ai locului.Împreună vom propune și vom aduce multe proiecte de dezvoltare pentru toate zonele județului Dâmbovița”.

Pe aceste liste nu veți găsi oameni aduși din alte județe care vin să-și ai mandatul de parlamentar, să plece cu el la București și să uite efectiv de județul Dâmbovița.

Suntem o echipă de dâmbovițeni 100%

Iulian Vladu a mai spus că este unul dintre parlamentarii care a susținut reducerea numărului de parlamentari la 300, dar și că s-a opus inițiativei de a introduce pensiile speciale.

Alexandru Oprea, propunerea PMP Dâmbovița pentru Senat: ”ne propunem să mișcăm acest județ cu oameni de-ai locului și care să aducă proiecte importante de dezvoltare pentru județul Dâmbovița și pentru dâmbovițeni”.

Oprea face apel la votanții din județ să aibă încredere în oamenii propuși de PMP pentru că aceștia, acolo unde au muncit sau muncesc în prezent, și-au făcut datoria, ”au făcut ce au promis”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele