Violeta Alexandru schimbă directori împietriți pe funcție în mai multe case de pensii

0

Violeta Alexandru schimbă mai mulți directori împietriți pe funcție în mai multe case de pensii. Prinsă pe listele PNL pentru Deputați, Violeta Alexandru pare că face treabă în zona directorilor împietriți pe funcție în mai multe case de pensii.

 

Ministrul Muncii a anunțat că au fost schimbaţi directorii mai multor case de pensii care nu s-au implicat în rezolvarea dosarelor de pensionare restante. Astfel, s-au făcut schimbări la casele de pensii din sectoarele 1, 2 şi 3 şi, cel mai probabil, urmează schimbarea conducerii Casei de Pensii Ilfov care are o ”atitudine sfidătoare”.

„Aproape, foarte aproape de zero restanţe în emiterea primei decizii dosare de pensionare/a celei rezultate din recalculare. Am plecat de la peste 18 000 restanţe. Am auzit toate explicaţiile posibile. Am fost criticată de sindicate pentru că se munceşte mult. Au crezut că renunţ. Nu am renunţat. La o săptămână de la ultimul meu anunţ privind schimbarea directorilor caselor de pensii în care, în pofida insistenţelor, rămăseseră restanţe, s-au rezolvat lucrurile. Nu, nu acept nici 2, nici 3 nici 8 restanţe. Niciuna. Am vrut să le rezolvăm pe toate. Nu se poate să ţinem oamenii să aştepte luni de zile un răspuns de la casele de pensii”, a scris, vineri seară, pe FAcebook, Violeta Alexandru.

Alexandru, favorită a Premierului între liberali, anunţă că au rămas în continuare probleme la Alba – puţin peste 2500 de dosare restante.

„Am mai spus – noua conducere de la Casa de pensii Alba care a preluat peste 10.000 de dosare restante a tras mult. De aceea, sunt de acord să mai primească încă o lună. Dar vreau zero restanţe şi aici. Conducerea Casei Naţionale ajută cu oameni, la fel casele de pensii din judeţele învecinate. La Alba sunt oameni care aşteaptă răspuns de peste un an. Cum or fi putut să doarmă liniştiţi miniştrii PSD care au condus acest minister, fostul director al casei judeţene? Nu mai contează.

Trebuie să rezolvăm”, a mai scris Violeta Alexandru. Aceasta anunţă că s-au făcut schimbări la casele de pensii din sectoarele 1, 2 şi 3 ale Capitalei.

„Ilfov – 274 dosare şi o atitudine sfidătoare a actualei conduceri – ştiu ce am de făcut, Sectorul 1: 215 (aici am făcut schimbarea, noul termen de rezolvare – 15 noiembrie; Sector 3: 29 – schimbare, Sector 2: 23 dosare (schimbare)”, a anunţat Violeta Alexandru.

 

Ministrul Muncii: Am cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţa în 6 octombrie că a cerut preşedintelui Casei Naţionale de Pensii să schimbe directorii tuturor caselor de la sectoarele din Bucureşti, dar şi pe cei din judeţele Alba, Bihor, Ilfov, Vâlcea, Neamţ, Hunedoara – Petroşani, Giurgiu şi Gorj.

Vezi cum arată un purificator de aer portabil care neutralizează coronavirus

Violeta Alexandru, după Orban la Camera Deputaților

Premierul Ludovic Orban deschide lista candidaților PNL din Capitală la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, în vreme ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, este cap de listă la Senat, potrivit rezultatelor alegerilor interne din cadrul organizației București.

Pe locuri eligibile se mai află, la Camera Deputaților, ministra Muncii, Violeta Alexandru, deputata Cristina Trăilă, secretarul general al guvernului, Antonel Tănase, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, și secretarul de stat în Ministerul Justiției, Cristian Băcanu.

La Senat, Florin Cîțu este urmat de Sorin Câmpeanu, proaspăt intrat în PNL după ce a fost exclus din Pro România în urma votului de învestitură dat Guvernului Orban, pe locul trei situându-se ministra Educației, Monica Anisie.

Cîțu poate spera să devină șeful Senatului la o eventuală câștigare a alegerilor de către PNL.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele