VÂNDUT: ANUNT INACTIV! Vânzare Ford Focus 150 CP Ecoboost – 7550 euro, 130.000km, 2012

0

Masina a avut un singur șofer. Se poate emite factura, fiind achizitionata de noua pe firma (TVA deductibil). Cauciucurile de vara sunt noi, Se ofera si setul de 4 cauciucuri de iarna. Kit ambreiaj nou. Revizia facuta la 12.10.2019, placute de frana fata spate noi. Toate reviziile sunt facute la Ford BDT, mentionate in caietul de service. ITP valabil pana 01.03.2021.

Printre dotari:
– pilot automat, comenzi pe volan, comenzi vocale, bluetooth, handsfree, computer de bord
– consola SONY + incinte acustice + subwoofer central => sunet impecabil
– parbriz incalzit
– pornire automata a farurilor
– lumina interioara led ambianta
– stergatoare automate
– climatronic cu doua zone
– prize 12V spate si portbagaj, conexiune USB, suport ochelari de soare
– suport pahare pentru pasagerii din spate, rabatabil din bancheta (ideal pentru copii)
– numeroase spatii de depozitare in bord, consola centrala

Motorul 1.6 Ecoboost, 150 CP, cu 6 trepte, este o adevarata bijuterie tehnologica. Este silențios, optimizat din punct de vedere consum, dar are si o rezerva consistenta de putere atunci cand ai nevoie si calci pedala.

Tinuta de drum este excelenta, bine insonorizata, cu un sistem de suspensii echilibrat. Masina este extrem de maleabila, iar la drumurile lungi cu familia este reconfortanta.

La viteze mari se comporta impecabil datorita formei aerodinamice, dar si cutiei in 6 trepte. In plus, tot la viteze mari, grila radiatorului se inchide automat, optimizand consumul, parametrii motorului si reducand in acelasi timp zgomotul curentului de aer in habitaclu.

Acest model de Ford Focus poate fi o execelenta masina de familie. Insa, in acelasi timp, pasionatii de condus, nu se vor plictisi niciodata la volanul unui Focus cu 150CP.

Pentru detalii sunati la telefon 0722103283.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele