Val de aer polar cu temperaturi de -8 grade vine peste România

0

Un val de aer polar trece peste România. De marți, temperaturile scad dramatic și vor ajunge chiar la – 8 grade Celsius. În unele zone, termometrele vor arăta chiar cu 25 de grade mai puțin față de zilele precedente.

Luni vine cu vreme frumoasă și mai caldă decât cea normală în toată țara. Maximele vor avea valori între 15 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 24, poate chiar 25 de grade Celsius în sud-vest. Norii se vor aduna în jumătatea de nord a țării unde, spre luni seară vor apărea ploile slabe. În celelalte zone, noaptea, va reveni ceața.

Răcirea se va resimți în special, în partea de vest a țării. Ninsorile își vor face și ele simțită prezenta la altitudini mai mari de 1.400 de metri.

Meteorologii vin și cu o veste bună. De duminică, 3 noiembrie, temperaturile vor ajunge din nou la 17 grade în timpul zilei.

Citește și Peugeot prezintă noul 2008, un SUV electric

Prognoza meteo la București

În București, ziua de luni, va fi tot anormal de caldă, cu temperaturi maxime în jur de 20 de grade Celsius și cu cer senin, după-amiază. Marți, vremea va începe să se răcească, iar norii se vor aduna din orele nopții. Ploile vor fi insistente în cursul zilei de miercuri, când termometrele vor mai indica cel mult 11 grade Celsius. Joi, va fi și mai frig, cu toate că soarele va apărea deasupra orașului, iar vineri dimineață vor fi minime de îngheț.

Prognoza meteo la munte

Vreme frumoasă și foarte caldă va mai fi doar marți la munte. Apoi, temperaturile vor fi în cădere liberă. De marți, va ploua și va fi lapoviță la altitudini mai mici de 1.400 m, iar mai sus, va ninge, se va depune strat de zăpadă și vântul va avea intensificări temporare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele