Un nou magazin de scule și unelte din Găești angajează personal în aceste zile

1

Un magazin modern de unelte, scule electrice și utilaje de grădină se va deschide, la începutul lunii ianuarie, în centrul orașului Găești. Va fi comercializată o gamă variată de produse, din portofoliul unor branduri de top, precum Stihl, Makita, Bosch, Ruris, Stanley, Rotakt sau Loncin. Noul magazin își va desfășura activitatea sub denumirea CARPATIK și se adresează tututor celor care au nevoie de scule, unelte și motounelte, în casă și grădină.

Magazinul CARPATIK agajează personal pe posturile de consilier vânzări și tehnician service.  “Angajații CARPATIK își vor desfășura activitatea într-un mediu modern și plăcut, unde își vor putea dezvolta abilitățile de relaționare și comunicare, beneficiind, totodată, de un pachet salarial atractiv”, declară reprezentanții magazinului.

“În ceea ce privește așteptările noastre pentru postul de consilier vânzări, ne dorim să deții bune aptitudini de comunicare, atitudinea orientată către client, cunoștințe de contabilitate primară, permis auto categoria “B”. Experiența în domeniul vânzărilor constituie un avantaj. Pentru postul de tehnician service, ne așteptăm să dețină cunoștințe profesionale pentru depanarea sculelor electrice și a utilajelor de grădină”, mai precizează reprezentanții CARPATIK.

 

Date de contact

Pentru cei interesați, CV-ul se va trimite pe adresa de e-mail: mag.gaesti@gmail.com sau la numărul de telefon: 0722523913

1 comentariu

 1. Obţinerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru atât de mulţi clienţi care au nevoi financiare. Problema de rău de credit şi garanţii sunt ceva care clientii sunt mereu îngrijorat atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar firma MIDLAND CREDIT a făcut această diferență în industria de creditare. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de către consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la o rată a dobânzii de 3%. Am fost dat privilegiul de a satisface nevoile financiare. Problema de credit nu ar trebui să te oprească de la obtinerea de împrumut care aveţi nevoie.

  Serviciile noastre includ următoarele:-
  *Investitorii credite
  * Consolidarea datoriilor
  * Al doilea credit ipotecar
  * Credite de afaceri
  * Credite personale
  *Credite internaţionale

  Fără asigurări sociale şi fără cecuri de credit, garanţie 100%. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vă vom face visul să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm firma de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică, pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii pentru a merge despre procurarea unui împrumut de la noi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele