UDMR-istul Hunor, susținătorul legilor penale PSD-ALDE, crede că trăim o criză politică din 2012

0

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat la Sfântu Gheorghe că România se află într-o continuă criză politică din 2012, iar actualul Guvern “improvizează”, asemenea tuturor celorlalte care s-au succedat în ultimii opt ani.

 

“Criză politică e în România din 2012, de când a fost înlăturat guvernul Ungureanu, de atunci avem o criză politică. În opt ani de zile am avut vreo 13-14 guverne. Nu poţi să guvernezi dacă există această permanentă schimbare, nu ai programe, nu poţi să pui în aplicare un program dacă permanent se schimbă. Este o improvizaţie totală permanentă şi de şase luni de zile e şi mai şi, fiindcă ăştia nici măcar nu au vrut să guverneze, au vrut doar să organizeze alegeri anticipate şi am spus că în jazz improvizaţia este baza, dar în politică improvizaţia este moartea (…) Asta este problema acestui guvern: nu a vrut să guverneze, a vrut să organizeze alegeri anticipate, nu a avut proiecte, viziune, program de guvernare. Când nu ai viziune, nu ai program de guvernare, nu ai proiecte, ce să pui în aplicare? Nu ai ce să pui în aplicare. Improvizezi. Se vede”, a declarat Kelemen Hunor, într-o conferinţă de presă organizată cu prilejul lansării candidaţilor UDMR Covasna la alegerile locale.

Kelemen Hunor vrea mai multe secții de vot în loc de amânarea alegerilor locale

În opinia sa, şi preşedintele Klaus Iohannis este responsabil de “haosul” din ultimele luni.

“Haosul creat din martie până azi, în această perioadă a pandemiei, este meritul şi rezultatul extraordinar al preşedintelui Iohannis, cu guvernul său minoritar şi monocolor. Deci, este şi responsabilitatea preşedintelui, el a dorit acest guvern, el vorbeşte în numele Guvernului, el conduce Guvernul. E rezultatul comun al Executivului, cu preşedinte şi cu guvernul PNL”, a mai adăugat Kelemen Hunor.

Citește despre un purificator performant pe Casoteca.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele