Twitter a blocat contul lui Donald Trump

0

Twitter a blocat contul lui Donald Trump din cauză că acesta a încălcat politica companiei şi a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post.

 

Contul preşedintelui american a fost blocat până când postarea a fost eliminată, a confirmat gigantul social media marţi pentru Daily News.

Politica de confidenţialitate a Twitter stipulează că utilizatorii nu sunt autorizaţi să posteze informaţii private ale altor persoane fără consimţământul acestora.

Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter, potrivit dpa.

Trump are COVID-19, la fel și soția sa Melania

Un tweet de pe contul preşedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: ‘Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a încălcat regulile Twitter’.

În următorul său tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: ‘Vom reveni pe traseul de campanie în curând!!! Ştirile false arată doar sondaje false’.

 

 

Preşedintele Trump continuă să utilizeze această platformă de social media preferată de el la care a recurs pe timpul pandemiei, exprimându-şi opiniile despre COVID-19. După infectarea cu SARS-CoV-2, Donald Trump a stat trei zile la spitalul militar Walter Reed de la periferia capitalei Washington, revenind luni la Casa Albă.

Twitter a ascuns de asemenea şi o postare a lui Donald Trump marţi dimineaţă în care acesta afirma că gripa sezonieră are o incidenţă de mortalitate mare mare în rândul populaţiei decât COVID-19.

Aplicaţia a declarat că tweet-ul respectiv a încălcat regulile de dezinformare, iar mesajul a rămas în cronologia lui Trump în spatele unei note de avertizare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele