TUF Gaming FX505 și FX705, noile laptopuri gaming de la Asus

0

Noile modele ASUS TUF Gaming FX505 și FX705, laptopuri de gaming cu diagonala de 15,6 și 17,3 inci, sunt disponibile pe piață.

FX505 și FX705 dispun de procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7-8750H și soluție grafică până la NVIDIA GeForce GTX 1060, alături de ecranele NanoEdge cu o rată de reîmprospătare înaltă de 144Hz, sunet DTS surround și Wi-Fi de clasă gigabit.

Echipat cu lucrurile esențiale pentru gaming

Atât FX505 cât și FX705 beneficiază de ecrane NanoEdge de nivel IPS, cu rate de refresh de până la 144Hz, oferind efecte vizuale fluide și jocuri clare, fără blur. Panourile mate acoperă întreg spectrul de culoare sRGB și produc culori vii cu unghiuri largi de vizualizare. Design-ul NanoEdge are o ramă semnificativ mai subțire decât laptopurile tradiționale, oferind o experiență vizuală mai captivantă și o amprentă generală mai redusă. Tastele au o cursă amplă de 1.8mm și tehnologie exclusivă ASUS Overstroke ce ridică punctul de declanșare pentru a îmbunătăți răspunsul, oferindu-le simultan jucătorilor un timp de reacție mai scurt și o experiență mai plăcută. Inspirată de tastaturile de desktop, tastele sunt curbate, tastele direcționale sunt izolate și spațiile definite facilitează lucru cu tastele funcționale. Iluminarea este disponibilă în culori RGB, ce pot fi personalizate, sau în roșu pulsativ ce se potrivește cu accentele carcasei.

Află prețul și mai multe detalii pe News4IT.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele