Trump aruncă acuze către Joe Biden

0

Donald Trump continuă să îl acuze pe contracandidatul său la alegerile prezidențiale, democratul Joe Biden, că este controlat din umbră de persoane neidentificate, transmite dpa.

”Este o persoană slabă, a fost slab toată viaţa (…) Nu ar trebui să candideze la preşedinţie”, a afirmat Preşedintele Statelor Unite despre Biden într-un interviu pentru Fox News, adăugând că democratul nu ar fi capabil să calmeze revoltele din SUA.

După ce a susţinut că nu doreşte să discute despre Biden, Trump a continuat pe tema mai veche a tiradelor sale, conform căreia fostul vicepreşedinte, cunoscut ca moderat, este o unealtă a aşa-numiţilor socialişti radicali din Partidul Democrat. Preşedintele a făcut aluzie la o conspiraţie: ‘Oameni de care nu aţi auzit niciodată. Oameni din umbra întunecată’, a răspuns el la o întrebare despre presupuşii manipulatori ai celui care încearcă să îi ia locul la Casa Albă.

Trump: Am autorizat de urgență tratamentul cu plasmă pentru bolnavii de COVID-19

Trump a vorbit şi despre cei care ‘controlează străzile’ şi alţi ‘bandiţi’ în ‘uniforme negre, cu arme’. Comentariile sale sunt legate de incidentele din mai multe oraşe americane, în cursul protestelor împotriva rasismului şi a violenţei poliţiei, un subiect care domină dezbaterea politică înaintea alegerilor prezidenţiale.

Vezi pe Casoteca.ro care purificator de aer ți se potrivește

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele