Traian Băsescu o vede ridicolă pe Dana Budeanu

0

Traian Băsescu a comentat implicarea Danei Budeanu în campania electorală în favoarea Gabrielei Firea. Fostul Președinte o numește pe Budeanu: „O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului şi e de un ridicol absolut”.

 

Băsescu a catalogat-o pe Dana Budeanu: „O ridicolă. (…) Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a relatat acesta.

Dana Budeanu s-a remarcat în ultimele săptămâni cu mesaje şi acuzaţii vizavi de candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL Nicuşor Dan, fiind prezentă în numerose emisiuni de la Antena 3.

Surorile de sânge, limbaj de mahala

Dana Budeanu a spus, printre altele, în emisiunea tăcutului Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, într-un limbaj de manelist: „Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”.

Budeanu vorbește într-adevăr ca din ”cartier” dar se ”îmbracă și trăiește luxuriant, de unde oare atâta bogăție?” a comentat pe Facebook un bucureștean.

Într-adevăr, Budeanu este fosta soție a lui Radu Budean, penal scăpat doar cu condamnare cu suspendare după ce s-a înțeles cu DNA.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele