Terase și restaurante amendate în București

23 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 171.000 de lei

0

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat, sâmbătă seara, o nouă acţiune de control care avut în vedere şi verificarea respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi a vizat 9 localuri din capitală, fiind aplicate acestora 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 171.000 de lei.

 

La o societate comercială activitatea a fost suspendată pentru 10 de zile până la igienizarea spaţiului pe care îl gestionează.

Impozit 0 pentru firmele din Horeca

Potrivit unei informări transmisă duminică de către Poliţia Capitalei, acţiunea a fost derulată de către 81 de poliţişti, împreună cu inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti, precum şi comisari ai Comisariatului Pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti.

Totodată, la un local au fost descoperite şi retrase aproximativ 27 de kg produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, iar la un alt local au fost confiscate peste 17 kg de produse alimentare de origine animală care nu prezentau elemente de identificare.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate şi pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia consumatorilor precum şi pentru abateri de la normele din domeniul sănătăţii publice şi încălcarea legislaţiei privind paza şi protecţia bunurilor.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele