Țara arde și Turcan se piaptănă… frumos

0

Frumoasă mască! Doamna Turcan i-a întrecut pe toți membrii guvernului Orban. Toți membrii, triști, preocupați, încărcați de responsabilitatea sănătății poporului. Marcați de întrebările “o să fie?”, “nu, o să mai fie?”, “de unde mai dăm?”, “de unde mai luăm?”, de faptul că au început disponibilizările masive în companii etc.. Deh, probleme…

 

Doamna Turcan pare relaxată în spatele măștii, așa asortată stilistic la toate temele care se discută în Guvernul Orban. Presiunea stilului în aparițiile publice poate fi înțeleasă. Este normal să arăti bine, să fii îmbrăcat frumos. Așa ajunge lumea să te respecte, mai ales în politică. Nu? Dar să fii atât de preocupat de masca pe care o porți, în condițiile de presiunii economice și sanitare actuale, pare mai degrabă o problemă de morală comportamentală. Arată că, de fapt, ești foarte relaxat. Ceea ce poate chiar e ok, fiindcă poți lua decizii pentru popor în mod responsabil, “la rece”, cum s-ar zice.

Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

La ședința de guvern televizată de astăzi, toți miniștrii au purtat măști normale, ca fiecare dintre noi, Doamna Turcan nu. Domnia Sa a fost peste fiecare dintre noi și peste fiecare dintre membrii Guvernului Orban. A avut timp să se gândească cum să se asorteze la ieșirea de seară. Sau poate nu a avut timp. A muncit toată ziua cu masca pe față, căci în postările Domniei Sale pe Instagram purta aceeași mască. Sau poate și-a schimbat-o cu alta la fel, în înainte de ședința de Guvern, conform procedurilor în vigoare.

Cazinoul din Constanța va fi reabilitat acum, după ce penalii Udrea și Mazăre au eșuat

Una peste alta, cu mască sau fără mască, abordarea de look a doamnei Turcan arată că are cu adevărat preocupări de natura funcției în care a fost numită, aceea de vicepremier. Deci, doamna Turcan, “bravo, ai stil!”. Dar apropo, oare cu ce se ocupă doamna vicepremier la Guvern?

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele