Studiu PayPoint: Românii preferă să plătească facturile în numerar

0
FRC a acordat prima garanție pentru programul Investește în Tine prin CEC Bank

Plățile în numerar continuă să fie considerate a fi cele mai sigure de către români și mai mult de jumătate din ei preferă să plătească prin această metodă facturile de utilități.

visa bani card

Când vine vorba de utilități, 7 din 10 români obișnuiesc să le plătească personal și achită cel puțin o factură prin intermediul sistemului electronic PayPoint. 3 din 10 respondenți care au utilizat un sistem electronic de plată în ultimele 3 luni asociază dispozitivul electronic folosit cu PayPoint.

”Comportamentul financiar al consumatorului rămâne fidel noțiunilor de siguranță, proximitate și ușurință în utilizare ce definesc sistemul de plăți PayPoint, și ne bucură să observăm că utilizatorii noștri aleg să folosească sistemul Paypoint cu recurență lunară. În magazinele partenere PayPoint din apropierea locuinței, plățile sunt efectuate rapid și în siguranță, fiind de asemenea locul în care consumatorii își fac o parte din cumpărăturile zilnice necesare”, declară Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Citește mai multe detalii, aici.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele