Stelian Negrea vorbește despre rechinii scăpați printre degete de DNA

0

În urma achitării în prima instanță a lui Sebastian Ghiță și a șefilor din poliția Prahova, reacțiile nu au întârziat să apară. Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Stelian Negrea relatează bâlbele DNA, de la anchetarea la achitarea marilor rechini.

Citiți și Ghiță a fost achitat într-un dosar

“Mai rau decat sa nu ii anchetezi pe toti politrucii care au jefuit banul public este sa-i faci scapati sau sa-ti scape printre degete cei mai mari rechini cum este cazul lui Sebastian Ghita. 

Pentru achitarea de azi de la Curtea Suprema a lui Ghita pentru toate capetele de acuzare dar si a tuturor celorlalti din dosar dublata de toata circoteca mediatica din trecut de la DNA Ploiesti, instrumentata de familia Cosma, trebuie sa dea socoteala cineva din DNA. 

Nu se poate sa aduni tot gunoiul sub pres la infinit ca se vede ca presul sta aiurea si, in plus, pute ingrozitor.” a scris Stelian Negrea pe pagina sa de Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat, joi, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care a fost judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete, decizia nefiind definitivă.

Au fost achitaţi foştii şefi ai structurilor judiciare din Ploieşti: Liviu Mihail Tudose, Viorel Dosaru, Constantin Ispas.

La ultimul termen de judecată din 21 mai, un procuror de la DNA a cerut condamnarea lui Sebastian Ghiţă la închisoare cu executare în acest dosar.

Procurorul a precizat în faţa judecătorilor că dosarul este unul de referinţă pentru corupţia şi legăturile dintre sistemul judiciar şi lumea politică.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele