Sondaj: Ce produse de curățenie folosesc românii acasă

0

Aproape o treime dintre români alocă lunar între 100 de lei și 200 de lei pentru achiziția de produse de curățenie pentru uz casnic.

Cele mai cumpărate produse sunt detergentul de rufe automat, balsamul de rufe și detergentul de vase manual – 4 din 10 români achiziționează lunar câte un produs dintre cele menționate, potrivit unui sondaj realizat la finalul lunii martie, în mediul online, la solicitarea ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale de calitate și la preț mic din România.

Majoritatea românilor își spală hainele la mașină, în peste 96% dintre gospodăriile din mediul urban existând cel puțin o mașină de spălat rufe, potrivit sondajului citat.

Pentru spălarea hainelor, românii folosesc detergenți pudră (40,1% dintre respondenți) și lichid (34%). Detergenții sub formă de capsule sunt preferați de 24,9% dintre români și circa 1% cumpără alte tipuri de detergenți, precum cei special formulați în funcție de modelul mașinii de spălat sau alte considerente de nișă.

Ce branduri de detergent de rufe folosesc românii acasă 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele