Soluție în trei pași ca să nu pui mâna pe cash și să scapi și de viruși

0

Pandemia ne învaţă/obligă să punem mai puțin mâna pe bani. La propriu, altfel, banii sunt în continuare foarte buni. Ca să facem acest lucru e nevoie de anumite instrumente. Din fericire ele există.

Iată una:

Volt este alternativa de Mobile Banking pentru transfer de bani instant dintr-un cont în altul online, chiar și între bănci diferite. Se pot trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să-ți creezi un alt cont bancar.

Pașii sunt simpli

*Creezi un cont Volt, în doar câteva minute. Te conectezi cu numărul de telefon și cu adresa de e-mail, validezi unul dintre cardurile tale și ai totul pregătit.

*După aceea alegi din lista de contacte și transferi bani instant chiar dacă prietenii tăi nu au aplicația instalată. Transferul va fi aprobat odată ce ei și-au activat contul.

*La final, se tastează suma și se apasă butonul ”Transferă”, dacă vrei să trimiți sau butonul ”Cere”, dacă vrei să primești bani. Transferurile sunt posibile atât cu cardurile Mastercard, cât și cu cele Visa.

Oamenii care au gândit instrumentul oferă și câteva exemple legate de modul în care îl putem folosi: ”Plătește-ți meditațiile prin Volt. Răsplătește-ți instructorii care te țin în formă. Achită-ți chiria de la distanță. Fă schimb de bani și produse fără cash. Colectează bani pentru cei aflați în izolare”.

Intersant, de urmat și urmărit.

Citește și:Prima țară din Europa care a ridicat interdicția de a călători în străinătate

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele