SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp

0

Preț – 3299 lei. Discountul se comunică telefonic. KC-G50EUH este „regele purificatoarelor”, este înzestrat cu toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă un astfel de aparat. Este recomandat pentru încăperi de până la 40mp.  Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster KC-G50EUH este  varianta cea mai potrivită, cu putere mare de purificare, ideal pentru grădințe, săli de clasă, birouri, dar și pentru acasă. Fie că îl așezăm în sufragerie sau în dormitor, dincolo de funcția sa activă, purificatorul este, în sine, un obiect de design care atrage atenția.

 

Tot „regele” purificatoarelor, KC-G50EUH este extrem de  necesar pentru persoanele care au o viață activă. De pildă, după exercițiile fizice, hainele pot fi așezate în fața purificatorului Sharp pentru a le neutraliza mirosurile, evident asta nu ține loc de mașină de spălat.

Vezi ofertele actualizate pe Casoteca.ro.

Pentru purificatorul SHARP KC-G50EUH filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului

Prețul unui astfel de purificator este de 3299 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

Citește și: SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele