SHARP KC-G40EUW,  ajutorul tău după efortul depus la sală

0

Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster și umidificare activă, KC-G40EUW, pe lângă anihilarea mirosurilor neplăcute și reducerea numărului de particule dăunătoare, datorită funcției de ionizare, ținut oriunde în cameră,  purificatorul poate curăța chiar și aerul de sub canapea sau din șifonier – dacă lasăm ușile deschise. 

 

Preț – 2499 lei. Discountul se comunică telefonic.

Vezi ofertele actualizate pe Casoteca.ro.

Produsele au filtrele HEPA, rezistente până la doi ani, dar dacă vor fi întreținute conform manualului de utilizare a produsului, ele își vor menține durata de funcționare mai mulți ani.

Purificatorul KC-D40EUB are o capacitate a rezervorului de 2.5 litri, astfel menține umiditatea aerului în cameră între 55% și 65%, procent recomandat pentru corpul uman. Purificatorul Sharp are o funcția care concentrează fluxul Plasmacluster pe o zona spot. Astfel puteți elimina împrospăta hainele, încălțămintea sport, dar și din covoare sau din lenjeria de pat.

Filtrul HEPA filtrează mecanic particulele de praf din aer, este extrem de eficient dat fiind că poate elimina 99.97% dintre poluanți. Filtrul poate reține particule de numai 0.3 microni, fie praf, polen sau particulele de fum.

 

Pentru purificatorul SHARP KC-G40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului

 

Prețul unui astfel de purificator este de 2499 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele