Școlile din București se îndreaptă spre scenariul roșu

0

Activităţile în şcoli şi grădiniţe se vor desfăşura luni în scenariul 2, hibrid, a declarat ministrul Educaţiei Monica Anisie, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat un coeficient al infectărilor cu coronavirus cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, în Bucureşti de 3,02.

 

Ea a precizat că, după ce este convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, dacă se va decide să se treacă la scenariul online, va fi adoptat acest scenariu.

””Mâine, activităţile în şcoli şi grădiniţe se vor desfăşura în scenariul 2, hibrid. După ce se convoacă Comitetul pentru Situaţie de Urgenţă, dacă ei decid să se treacă la scenariul online, vom trece la sistemul online”, a declarat Anisie pentru Hotnews.ro.Ministrul a afirmat că activităţile se vor desfăşura ca şi până acum, până la o decizie a Comitetului pentru Sitaţii de Urgenţă, transmiţându-le părinţilor să stea liniştiţi.

Ea a anunţat că a convocat inspectorii şcolari din Bucureşti luni dimineaţă la ora 8.00. pentru a face planul de măsuri pentru desfăşuraraea activităţilor didactice în sistem online – ”dacă există tablete peste tot şi pentru a vedea dacă şi ce probleme sunt”.

Reghecampf e gata să revină la FCSB, a demisionat de la Al Wasl

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele