SANCONFIND – cel mai modern centru medical de pe Valea Prahovei

0
Maternitate Sanconfind

Într-o ţară cu populaţie tot mai îmbătrânită şi cu un sistem de sănătate aflat de peste două decenii într-o continuă terapie intesivă, viitorul nu pare deloc strălucitor. Statul şi clasa politică actuală nu par să fie interesate de însănătoşirea sitemului de sănătate, de aceea luminiţa de la capătul tunelului pare a fi sistemul privat de sănătate, creat şi susţinut de investitori şi societăţi private cu putere financiară.

Un astfel de investitor este SC Confind SRL, reprezentat prin antreprenorul Ioan Simion. Câmpinean 100%, Ioan Simion a deschis în 2015 cel mai mare centru medical de pe Valea Prahovei – Centrul Medical SANCONFIND. Cu o suprafaţa desfăşurată de aproximativ 11.000 mp, Centrul Medical SANCONFIND se ridică pe locul vechiului spital din Poiana Câmpina însă, de această dată, la cele mai înalte standarde europene, atât în materie de dotări, aparatură, cât şi de confort.

De curând, în cadrul secţiei de obstetrică-ginecologie, funcţionează Maternitatea Centrului Medical SANCONFIND. Secția are trei săli de nașteri (două pentru nașteri normale și una pentru operații cezariene), săli post-partum, opt camere de spitalizare pentru gravide în regim rooming-in, toate dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.  Secţia de obstetrică-ginecologie SanConfind are şi o rezervă dedicată şi utilată corespunzator pentru pacientele cu dizabilităţi.

Maternitate SanconfindÎn cadrul secţiei de neonatologie, nou-născuţii au parte de cea mai bună îngrijire şi tratamente complexe pentru susținerea adaptării neonatale la viața extrauterină. Nou-născuții din terapia intensivă neonatală beneficiază de aparatură medicală performantă (incubatoare moderne, mese radiante pentru resuscitarea neonatală, aparate  pentru ventilație mecanică, monitoare cardio-respiratorii, lampa de fototerapie, posibilitatea de efectuare a screening-ului metabolic extins și a celui auditiv). La SANCONFIND, nou-născuții sunt spălați numai cu apă sterilă.

Având infrastructură şi echipamente moderne, personalul medical al secţiei poate depista leziunile displazice, preneoplazice şi a cancerelor incipiente, care, corect tratate, duc la vindecare. Centrul Medical SANCONFIND şi-a fixat printre principalele sale obiective promovarea continuă a protocoalelor şi procedurilor axate pe depistarea stărilor precanceroase şi tratarea cancerelor depistate precoce.

În afară de Maternitate, Centrul Medical SANCONFIND are secţiile de Recuperare şi Baleneoteraie (cu cea mai modernă bază de tratamen care foloseşte două resurse naturale extrem de benefice: apa sărată (captată din izvoare), de concentrație apropiată celei de la Marea Moartă (321 g/l comparativ cu 400g/l- Marea Moartă) și nămolul de Techirghiol), Imagistică,  Laborator şi Ambulatoriu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele