Rusia lui Putin, devastată de coronavirus

0

Rusia lui Putin, devastată de coronavirus. Rusia întregistrează un număr record de decese cauzate de COVID-19. În ultimele 24 de ore au murit 317 bolnavi. Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335.

În Rusia, au fost 317 decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore: maximul de la începutul epidemiei.

Citește despre vaccinul împotriva coronavirus pe care Putin spune că a început să-l producă: 100 milioane de doze din vaccinul anti-COVID Sputnik V ar putea și comercializate în India

Infecțiile din ultima zi s-au ridicat la 15.700, iar numărul total de cazuri Covid-19 constatate până acum în țara cu aproximativ 144 de milioane de locuitori a crescut la 1.447.335.

Conform datelor oficiale, 24.952 de ruși au murit din cauza bolii.

Rusia produce primele 15000 de doze din vaccinul Sputnik V, împotriva COVID-19

Potrivit The Moscow Times, Moscova, epicentrul focarului de coronavirus din Rusia, a confirmat 63 de decese, stabilindu-și propriul record de decese.

Bilanțul record de morți vine la o zi după ce Rusia a înregistrat cea mai mare creștere de noi infecții. Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335.

Aautoritățile continuă să excludă revenirea la restricțiile stricte pentru a încetini răspândirea virusului. În schimb, au introdus restricții în punctele considerate „fierbinți” și îndeamnă localnicii să le respecte până când va începe producția în masă a vaccinului în Rusia.

Autoritățile din Rusia introduseseră restricții în primăvară, interzicând inclusiv plimbările neesențiale, când țara avea o medie mai mică de 10.000 infecții zilnice.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele