Românii au băut mai mult Alexandrion în 2018

0

Alexandrion Group a avut o creștere a cifrei de afaceri de 25% la 6 luni din 2018 față de aceeași perioadă a anului trecut. Concret, aceasta înseamnă peste 5.245 de tone vândute doar în primele 6 luni ale acestui an, față de puțin peste 4.400 tone în aceeași perioadă din 2017.

Compania este într-o creștere constantă în ultimii 5 ani, datorită vânzărilor brandului fanion 5*, 7*, 100.

La creșterea vânzărilor au contribuit atât echipele de vânzări și marketing, cât și distribuitorii din comerțul tradițional, toate acestea reprezentând o componentă a strategiei de business. Compania a crescut și datorită preluării companiilor din domeniul vinurilor.

Obiectiv pentru anul 2018

Până la finalul anului 2018, Alexandrion Group își dorește să devină lider de piață pe zona de HoReCa, atât cu băuturile spirtoase cât și cu vinurile.

De mai puțin de o lună, portofoliul Alexandrion se bucură de un nou produs. Suman D41, este o reintrepretare a rachiului tradițional.

Citește și: Rachiul românesc reinterpretat de Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider pe piața romanească în producția și distribuția de băuturilor alcoolice cu o istorie de peste 200 de ani. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele