„RO SMART în Țara lui Andrei” – 10 proiecte primesc finanțări OMV Petrom

0

OMV Petrom a desemnat câștigătorii competiției „RO SMART în Țara lui Andrei” prin care 10 proiecte de educație, sănătate și infrastructură vor avea acces la fonduri de finanțare totale de 400.000 de euro.

De asemenea, proiectele câștigătoare vor primi și sprijin în dezvoltare, prin mentorat din partea OMV Petrom și consultanță pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life Is Hard.

Din cele 250 de proiecte eligibile, 10 proiecte au fost declarate câștigătoare și vor fi implementate în decursul anului 2019.

Anul acesta am lansat o provocare: să schimbăm România prin tehnologie și am primit peste 250 de idei care veneau cu o rezolvare la diverse probleme din comunități. Proiectele câștigătoare dovedesc că atunci când pasiunea pentru cei din jur si noile tehnologii inovatoare, precum inteligența artificială, robotica se alătură, găsești soluții la probleme pe care mulți le consideră nerezolvabile. Ne bucurăm să vedem astăzi prima generație de proiecte RO SMART, pe care le vom sprijini, astfel încât România să se schimbe prin tehnologie” a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate, OMV Petrom.

Citește pe News4IT care sunt proiectele câștigătoare.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele