Revoltător! Florin Iordache, ministrul Justiției și familia sa sunt abonați la bani (mulți) publici?

0

După ce și-a delegat până pe 7 februarie atribuțiile curente referitoare la desfășurarea activității Ministerului Justiției, către secretarului de stat Constantin Sima pe motivul activității sale intense pentru aprobarea bugetului pe anul 2017, conform purtătorului de cuvânt, ministrul Justiției, Florin Iordache, face furori pe Facebook.

Un utilizator Facebook, a postat recent pe site-ul de socializare informații halucinante despre accesul și aspirațiile familiei ministrului Iordache la funcțiile publice.

Stelian Negrea spune că: „O informație verificată din două surse și neconfirmată încă de BNR de care mă tot rog de ieri să-mi dea un răspuns oficial.

Delia Iordache,  fiica lui Florin Iordache, ministrul Justiției, ar fi fost recent mutată dintr-o poziție din cadrul Ministerului Afacerilor Externe la Cancelaria BNR, raiul nomenclaturii și pepinieră pentru viitorul ei.

O aveți pe beizadea, care de ieri și-a securizat bine conturile de FB, alături de tata Florin Iordache dar și de mama, Magdalena Iordache, fostă vicepreședinte la Înalta Curte de Casație și Justiție dar și singurică.

Sper să vină într-un final răspunsul de la BNR și să nu o mute pe fiica lui Florin Iordache între timp și să vedem ce a recomandat-o pe fiica ministrului justiției pentru o funcție la BNR.”

Nota redacției: Dacă informațiile publicate pe Facebook se confirmă ca fiind reale, ministrul Iordache trebuie să explice public modul ocupării funcțiilor de către fiica sa.

Este frustrant cum absolvenți eminenți ies din facultate și ajung manipulanți în supermarket-uri, iar beizadelele demnitarilor ajung să aibă veleități înalte prin ministere și instituții cheie ale statului.

sursa foto: Facebook Stelian Negrea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele