Real Madrid, calificare în ghenunchi în semifinalele Ligii Campionilor

0

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a pierdut pe teren propriu, scor de 3-1, meciul cu Juventus Torino.

Italienii conduceau cu 3-0 în minutul 90, iar meciul se îndrepta spre prelungiri. În minutul 90+3 arbitrul a dictat un penalty, aprig contestat, și l-a  eliminat pe portarul Gianluigi Buffon pentru proteste. Lovitura a fost transformată de portughezul Ronaldo, care s-a bucurat mai mult decât ar fi fost cazul, având în vedere scorul și situația.

Trebuie spus că observator de arbitri la partida de la Madrid a fost românul Alexandru Deaconu.

“Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă. Am realizat ceva incredibil, deşi eram într-o situaţie imposibilă. Ultima acţiune? Arbitrul a fluierat un fault pe care doar el l-a văzut. El nu are inimă, are în loc de inimă un coş de gunoi. Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul alături de soţie cu un Sprite şi chipsuri. Este nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa anumitor momente în teren”, a declarat Buffon, după meciul de la Madrid.

“Într-un meci de fotbal, arbitrul este persoana care trebuie remarcată cel mai puţin. Nu suntem primii şi nici ultimii care suferim o astfel de nedreptate”, a declarat și Chiellini.

Bayern Munchen a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, şi s-a calificat în semifinale, unde au mai ajuns Liverpool și AS Roma.

Citește și: Moduri ingenioase de a folosi cimentul în amenajarea interioară

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele