PSD ar vrea amânarea alegerilor parlamentare

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că nu se pot organiza alegeri parlamentare în această perioadă şi spune că s-ar putea să existe un proiect de lege în acest sens.

 

Întrebat, joi seara, la Antena 3 dacă, în opinia sa, se pot organiza alegeri parlamentare în condiţiile în care există un record naţional al infectării cu noul coronavirus, Ciolacu a spus: “Nu, nu se poate. Dar nu-i interesează altceva decât să se ţină alegerile, să înjure PSD-ul”.

“Cum să ieşi tu, preşedintele României, în conferinţă de presă, când ai cel mai mare grad de infectare – încă nu s-a propagat cel de la alegeri, după două săptămâni vedem ce se întâmplă – are obsesie cu PSD – şi la sfârşit să spui românilor să respectaţi regulile, adică să vă spălaţi pe mâini, să purtaţi mască. Toate ATI-urile sunt pline. Lumea va avea o lehamite să meargă, mai ales după aceste imagini, Lumea va avea o lehamite să mai vină la vot, fiindcă nu mai contează ce votează ei, contează cine decide să fie la putere şi care este structura Parlamentului. Plus numărul de infectări, şi părerea mea este că vor depăşi 2.500, vor merge spre 3.000”, a adăugat liderul PSD.

Firea se consideră furată de toată lumea

În continuare, el a arătat că este posibil să existe un proiect de lege privind amânarea alegerilor. “Este posibil să facem acest lucru. Este posibil să fie depus un astfel de proiect de lege. Am văzut mai mulţi lideri, eu nu am cerut până acum, care au cerut acest lucru. Lideri din Parlament, nu din PSD”, a spus Ciolacu, întrebat dacă social-democraţii vor face un proiect de lege ca să amâne alegerile.

El a adăugat că trebuie “învăţat din greşeli” şi că “democraţia are costuri”, dar totodată există şi “responsabilităţi faţă de români”.

“Dar avem şi responsabilităţi faţă de români. (…) Specialiştii au început să iasă şi să ne atragă atenţia că vom rămâne izolaţi în toată Europa. Pandemia e clar că nu este în acest moment controlată şi bine gestionată de către Guvern. Vom vota amânarea alegerilor”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Nu lăsa coronavirus să zburde prin încăperi, ucide-l cu un purificator de la Sharp

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele