Descopera o gama larga de scule și accesorii pentru prelucrarea lemnului

0

Proiectele de prelucrare a lemnului presupun utilizarea uneltelor și diferitelor accesorii, astfel încat orice lucrare, indiferent de amploare și dificultate, să fie realizată corespunzator.

Oricare ar fi aria de activitate, succesul unui proiect depășește conceptul rezultatului final. Succesul proiectelor de prelucrare a lemnului înseamnă viziune, proiectare, munca propriu-zisă, atenția pentru detalii, însă este puternic influențat de produsele și uneltele performante utilizate.

Mavior Tools își propune să devină partenerul permanent al celor care activează în varii arii din industria lemnului, punându-le la dispoziție o gama diversificată de articole de bază necesare efectuării lucrărilor ireproșabile.

Citeste despre Ecaterina Andronescu

Selectarea instrumentului potrivit pentru fiecare etapă de lucru a fiecărui proiect reprezintă o condiție obligatorie. La fel de importantă ca dotarea spațiilor de lucru cu toate instrumentele necesare este și calitatea acestora. In mod evident, uneltele de lucru confecționate din materiale calitative, de către producători renumiți în acest domeniu asigura îndeplinirea fiecărei sarcini de lucru prevăzută de specificul proiectului în parte.

Pânzele circulare: sunt utilizate cel mai frecvent pentru debitare lemn – tăiere transversală sau longitudinală, conform modelelor selectate. Acestea pot fi utilizate atât manual, cât și mecanic, fiind optime pentru mai multe materiale de prelucrat – lemn uscat, ud sau verde etc. Pânzele circulare pentru lemn au eficiență maximă pentru prelucrarea lemnului, grație geometriei selectate pentru a funcționa cu fiecare fierăstrău;

Panza panglica: este destinată pentru industria prelucrării lemnului sau cherestea pentru a debita cherestea, lamele, furnir tehnic, cu precizie superioară, oferind eficiență în procesul de lucru;

Pachetizare: articole pentru împachetare – bandă polipropilenă, tensionare bandă polipropilenă, cleme bandă polipropilenă;

Cutite de rindeluit: reprezintaă o categorie de unelte utilizate pe mașinile de îndreptat, care sunt montate pe arbori de lucru, pentru a obține rugozitatea și secțiunea prevăzută de proiect.

Toate produsele asigură productivitate ridicată, fiind durabile și de cea mai bună calitate. În funcție de categorie, articolele prezintă caracteristici tehnice de excepție:

– pânzele metalice mențin tensionarea în timpul tăierii;

– cuțitele de rindeluit sunt confecționate din materiale solide (oțel), pentru a susține activitățile din fabrici, ateliere etc.

În prezent, este esențială identificarea celei mai eficiente soluții de lucru, mai ales în domeniile care implică efortul fizic, cum este cel al prelucrării lemnului. Astfel, proiectele de lucru reprezintă o provocare, iar adevărații profesioniști lucrează impecabil, indiferent de dificultate.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele