Primăria Capitalei a aprobat un miting de susținere a Jandarmeriei pe 25 august

2

Din cererea depusă la Primăria Capitalei și aprobată, mitingul ar urma să se desfășoare în intervalul orar 14-17 și în perimetrul cuprins între Parchetului General și Serviciul Român de Informații. Manifestarea are ca titlu „Respect Jandarmeria Română”, iar cererea către Primăria Capitalei a fost semnată de o doamnă pe nume Mihaela Marinescu.

„Am considerat, că este moral ca aceia care încă mai gândim în țara asta să transmitem un mesaj de susținere jandarmilor ,împotriva cărora este declanșată o adevărată vânătoare de vrăjitoare . Susțin întru totul faptul că, dacă în urma unei anchete serioase și obiective se va demonstra fără urmă de îndoială că anumiți jandarmi și-au depășit atribuțiile să suporte rigorile legii. Însă până atunci consider că este total imoral ca asupra unei întregi instituții să se arunce anatema , consider că este o încercare de decredibilizare totală a instituțiilor ce asigură ordinea publică .

Presiunea exercitată de-a lungul timpului atât asupra Poliției Române și acum în urma evenimentelor din 10.08. de altfel neautorizate , asupra Jandarmeriei Române , reprezintă un joc extrem de periculos , o încercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.

În opinia mea Jandarmeria Română și-a făcut datoria , nu a apărat guvernul politic a apărat INSTITUȚIA statului și anume clădirea Guvernului unde s-a încercat intrarea prin forță . Pentru că și-au făcut datoria nu îi consider vinovați . S-au transmis mesaje de avertizare pe toate căile posibile , cei care au rămas au decis și ca atare și-au asumat consecințele”, scrie organizatoarea evenimentului, pe contul său de Facebook, anunțând obținerea autorizației de la Primăria condusă de Gabriela Firea (N.R. – textul a fost redat ca atare, fără corectarea greșelilor).

De menționat că inițiativa organizării unui miting de susținere a jandarmilor a fost lăudată de publicațiile apropiate PSD și de Sputnik.md, site-ul în limba română al principalului instrument de propagandă a Kremlinului. Acesta din urmă a titrat „Amplă manifestare publică de susținere a Jandarmeriei Române”.

Citește și Firea a depus o plângere penală pentru difuzarea de informații false pe Facebook

De Vlad Mitu

2 comentarii

  1. Sindromul Stockholm sau fenomenul Pitești in floare. Nu explic înțelesul sindromului si nici al fenomenului întrucât viata este scurta, iar manifestanților pro-pumn in bot le-ar trebui o veșnicie sa se prindă ce vreau sa spun.

  2. Doamneeee, cat poti fi de penibila tu femeie! :))))))))))Ce miting organizati, hellauuu ? 😀 Miting pentru astia care si-au gazat propriul popor, a fost premeditat totul de voi , genocid impotriva propriului popor, pentru astia faci miting tu viespe?!????

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele