Prima zi a târgului educațional World Education Fair

La World Education Fair au venit tinerii și părinții lor, ca să discute cu reprezentanții instituțiilor din străinătate și consultanții IntegralEdu, pentru a alege viitorul care li se potrivește.

0

Suntem la prima zi a târgului educațional World Education Fair.  Unde sunt prezenți reprezentanți ai universităților, liceelor și altor instituții de învățământ internaționale.

La târg au venit tinerii și părinții acestora, ca să discute cu reprezentanții instituțiilor din străinătate și consultanții IntegralEdu, pentru a alege viitorul care li se potrivește cel mai bine.

La World Education Fair tineri au găsit informații despre programele Work and Travel, teste de orientare profesionala, cursuri și examene de limbi străine.

I-am întrebat pe tinerii prezenți la târg, cu ce așteptări au venit.

”Aveam câteva întrebări, una dintre ele fiind legată de studiile în Marea Britanie. Am vrut să văd care sunt schimbările în contextul Brexitului, la ce mă pot aștepta eu și cei de vârsta mea.” Ioana, 18 ani

„Chiar dacă sunt deja acceptat la o universitate internațională, am venit la acest târg ca să descopăr oportunitățile pe care le au tinerii din România. Eram curios. M-am bucurat să descopăr atâtea universități.” Alecu, 19 ani.

Ești așteptat și mâine la târg. Aici vei găsi detalii despre cele mai prestigioase universități, programele de studiu și cele de finațare. Iar cel mai mare beneficiu este faptul că afli toate aceste detalii direct de la prima sursă.

Astăzi, părinții au aflat detalii și despre tabere educaționale (EduTabere) din întreaga Europă, dar și în Statele Unite sau Canada. Una dintre ele fiind Exportise Summer School – cea mai renumită instituție organizatoare de tabere din UK, care are oferte de tabere educaționale pentru copiii pasionați de fotbal ce pot fi pregătiți de antrenori locali de la Arsenal. Detalii despre prețurile unor astfel de tabere le poți afla la târg.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele