Premierul Tudose cere restructurarea Guvernului

0

Premierul Mihai Tudose a cerut in timpul ședinței de azi a Comitetului Executiv al PSD, restructurarea Guvernului pe care îl conduce.

Mihai Tudose si-ar fi exprimat nemulțumirea fata de calitatea echipei guvernamentale, însa, nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea premierului. Tudose a declarat la finalul ședinței ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iași de la sfârșitul lunii.

Alături de premierul Tudose se afla un om important din structurile PSD  si anume președintele executiv, Niculae Badalau.

Acesta a trimis către colegii din partid o scrisoare prin care afirma ca: „Partidul nostru a acceptat suspendarea democrației interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam”.

Totodata el afirma ca “Biroul Permanent National trebuie sa redevină forul de conducere executiva a partidului”, adăugând ca „avem nevoie sa stabilim in prima parte a acestui an profilul si eventual numele candidatului PSD la prezidențiale”.

Citeste si despre ce crede Primarul Iasului, Mihai Chirica

Daca s-ar întâmpla, aceasta restructurare a Guvernului  ar duce la un vot in Parlament pentru o noua formula guvernamentală.

Liderii PSD au decis astăzi ca un nou CEX sa aibă loc pe 29 ianuarie si e de așteptat ca decizia finala sa fie luata in acea ședința.

 

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele