Ponta pentru Firea și Ciolacu: „Oamenii foarte slabi sau mincinoși nu se uită în oglindă când pierd”

0

Victor Ponta are un mesaj pentru Firea și compania de primari care au pierdut alegerile, dar  acum contestă rezultatul. Șeful ProRomânia spune că vina pe care o aruncă liderii PSD Marcel Ciolacu și Gabriela Firea asupra sa pentru pierderea Primăriei Capitalei “nu-i ajută cu nimic”.

 

Ponta spune că „Oamenii foarte slabi sau mincinoși nu se uită în oglindă când pierd, se uită prin jur să dea vina pe altcineva”, a precizat Ponta.

Dacă ar fi candidat la Primăria Capitalei, foarte probabil, Ponta ar fi luat o porție serioasă din procentele Gabrielei Firea. Astfel, fostul Primar PSD ar fi stat cu cel puțin 15 procente sub Nicușor Dan, nu doar cu 5% ca în prezent.

„În general, oamenii foarte slabi sau mincinoși nu se uită în oglindă când pierd, se uită prin jur să dea vina pe altcineva. Asta nu-i ajută cu nimic. Sunt convins că doamna Firea a pierdut alegerile pentru că a gestionat prost patru ani Bucureștiul, pentru că a avut o campanie de o agresivitate la adresa contracandidatului. Eu n-am înțeles-o”, a spus Victor Ponta.

Ponta recunoaște că ar fi fost de ajutor pentru partidul său dacă ar fi candidat la Primărie. Sigur, Ponta este interesat să declare un astfel de lucru dat fiind că la negocierile cu alte partide vrea să arate procente mai multe decât a fost capabil să strângă partidul său.

Ciolacu crede că Firea trebuie să fie prima pe lista PSD pentru Senat

“Probabil că ar fi trebuit să fac lucrul ăsta, dar am crezut că candidatura la Primărie este pentru cine chiar vrea să fie primar. Candidam doar ca să ajut partidul”, a afirmat acesta.

Victor Ponta a declarat că ia în calcul o candidatură pentru alegerile prezidențiale din 2024.

O altă informație a momentului sugerează că Pro România negociază o fuziune cu ALDE, ambele partide sunt mult sub pragul electoral. La București, cele două partide au reușit un scor de app. 1.5%.

Purificator anti-coronavirus în casă și sala de clasă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele