PMP continuă seria de ”întăriri” pentru alegerile din 6 decembrie

0

PMP continuă seria de ”întăriri” pentru listele cu care va participa la alegerile din 6 decembrie, după ce șeful formațiunii, Eugen Tomac a spus răspicat că acei politicieni care insistă ca acest scrutin să se amâne nu sunt corecți.

 

Cei mai integrii politicieni cooptați în capul listelor sunt până în acest moment Iulian Vladu (fost PDL), cel care a preluat și conducerea PMP Dâmbovița și merge la Camera Deputaților, dar și Cristian Diaconescu care merge pe primul loc la Senat.

Vezi declarația lui Vladu: Vladu: Reivin în politică pentru că mă interesează dezvoltarea întregului județ

Pe lista PMP Bucureşti pentru Senat se mai află Doru Onaca, fost PDL-ist, dar și fost PRM-ist, apropiat al lui Traian Băsescu.

Un fost primar bătut de PSD – tăcutul Liviu Negoiță

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunţat sâmbătă înscrierea lui Liviu Negoiţă în partid.

“Se pare că suntem primul partid care şi-a depus astăzi lista de candidaţi pentru Bucureşti la Camera Deputaţilor şi Senat. Traversăm o perioadă foarte grea, nu am mai avut o asemenea situaţie, ca în plină criză de sănătate publică să avem alegeri parlamentare. Prin urmare, cred că toată clasa politică are în faţă un test extrem de important, acela de a-i convinge pe români că democraţia nu poate fi suspendată, chiar şi în asemenea situaţii şi trebuie să dăm un vot responsabil pentru un Parlament care are în faţă o sarcină extrem de grea, aceea de a pregăti ţara de o perioadă extrem de dură. Un Parlament care trebuie să vină să dea legi bune pentru economie, pentru sănătate, pentru educaţie”, a spus Tomac la sediul BEM.

El şi-a exprimat regretul că românii trebuie să voteze un Parlament tot de 500 de parlamentari, şi nu de 300, aşa cum s-a decis la referendum. Tomac a amintit că din 2018 există la Legislativ un proiect privind reducerea parlamentarilor la 300, însă până în prezent Camera Deputaţilor nu l-a votat.

EBA – din nou în politică

vezi și Elena Băsescu vrea să reintre în politică

Una dintre cele mai puțin inspirate decizii este înrolarea Elenei Băsescu (EBA) pe lista Partidul Mişcarea Populară (PMP), în capul celor care vor să devina deputați de Constanța ai formațiunii.

Este evident că fostul președinte, Traian Băsescu a impus-o pe mezina familiei Băsescu pe listă, chiar dacă acest eveniment ar putea cântări procente importante pentru PMP.

Cu această garnitură, Tomac a precizat că obiectivul PMP este obținerea unui scor de 10% la alegerile parlamentare.

Comentatorii spun că un scor de 5 spre 6 procente este mai realist.

Vezi cum arată un purificator de aer portabil capabil să distrugă coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele