PMB: fără aglomerație în mijloacele de transport în comun

0

Numărul celor care pot urca în mijloacele de transport în comun va fi limitat astfel încât să fie respectată distanţarea socială.

Urcarea se va face doar pe la uşa din faţă, iar în punctele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumaţi de controlori STB ajutaţi de poliţişti locali, anunţă Primăria Capitalei, care precizează că din 18 mai întreg parcul auto al Societăţii de Transport Bucureşti va fi scos pe traseu.

”Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureştenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecţionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugaţi să respecte  de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială.  Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m”, anunţă Primăria Capitalei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele