PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în Baia Sprie, județul Maramureș

0

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu o nouă unitate în Baia Sprie, județul Maramureș. Astfel, rețeaua ajunge la 241 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY Market din Baia Sprie, județul Maramureș, are un spațiu de vânzare de 853 m2 și o echipă de 15 angajați. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 99 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 241 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Cititi si Daea vrea magazine de stat UNIREA pentru producătorii români agro-alimentari

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele