Penibil, Petre Roman nu mai știe nici el ce fel de politică face

0

Fostul premier Petre Roman, cap de listă pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti din partea PSD, declară într-un interviu la RFI că rămâne ”de confesiune” un liberal. 

 

”Am acceptat propunerea pe care mi-a făcut-o Gabriela Firea din motivul cel mai simplu în politică şi anume în ultima perioadă am fost adesea în dezbaterea publică, în emisiuni de televiziune de radio sau de altă natură, exprimând opinii de-ale mele, sfaturi, am făcut analize în legătură cu ce se întâmplă, dar este un moment foarte necesar în politică, când în loc să dai sfaturi, te implici direct, să faci ceva concret, iar eu dintotdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru Bucureşti, fiind un bucureştean get-beget”, a explicat Petre Roman motivul candidaturii sale. Întrebat când şi-a dat seama că are ceva în comun cu PSD, partid pe care l-a criticat în trecut, fostul premier a explicat că nu vrea să se implice în viaţa internă a PSD.

”Cu toată sinceritatea vă spun că am acceptat propunerea Gabrielei Firea din motivul că vreau să fac ceva pentru Bucureşti, nu doar să critic o situaţie existentă. Eu sunt cu o poziţie independentă pe lista Gabrielei Firea, nu intenţionez să mă implic în viaţa internă a PSD, rămân în continuare de confesiune, ca să spun aşa, liberal, aşa cum am fost întotdeauna. Numai că în ceea ce priveşte politica locală, care este politica cea mai apropiată de cetăţeni, eu cred, asta este o convingere veche şi în acelaşi timp constantă a mea, că atunci când eşti capabil să aduci în faţă un program amplu pentru un interes local, este posibil, chiar dacă din punct de vedere doctrinar ar exista deosebiri”.​​

Citește și: În 19 țări europene numărul cazurilor de COVID-19 crește îngrijorător

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele