Penibil, liberalii consideră că se face din ”țânțar armăsar” pentru că Orban încalcă în mod constant regulile

0

Respectarea regulilor nu intră în fișa postului pentru un politician autohton.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat luni că, în momentul în care Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose au fost surprinşi “la fumat” în Parlament sau la Guvern, liberalii nu au făcut “din ţânţar, armăsar” şi nu au cerut demisii.

“Nu aş fi comentat, la fotografia făcută la ziua premierului, dacă nu vedeam declaraţia lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care înfierează cu mânie proletară şi cer demisia lui Orban! Sunt declaraţii date după o ţigară, pentru că ştiu mulţi lideri PSD, care sunt fumători, ca şi mine. În momentul în care Grindeanu sau Tudose au fost surprinşi la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am făcut din ţânţar, armăsar. Nu am cerut demisii şi nici nu am trucat poze, care să ironizeze situaţiile respective. Nu am dus niciodată lupta politică la nivelul atacului la persoană. Şi nu cred că asta aşteaptă românul de rând de la politicieni”, a scris Roman pe Facebook.

Dar ce așteaptă? Să respecte doar el regulile,iar politicianul să le fenteze cu grație divină?

“Pentru ciolan, nu pentru oameni! Orban şi-a recunoscut greşeala şi a plătit amenda! Nu ştiu câţi dintre pesedişti, care la zile de naştere mai greşesc, au procedat la fel. Asta e diferenţa de mentalitate. Diferenţa între noi şi pesedişti este ca de la cer la pământ! Şi pentru că nu suntem hoţi şi corupţi ca ei, atunci singura lor armă este atacul la persoana! Mizerabil, dar asta este PSD”, a menţionat acesta.

Diferență de mentalitate:  încălcăm regulile, dar noi (liberalii) mai și plătim amenzi.

Penibil!

Citește și: Cioloș îl apără pe Orban și critică PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele