Orban, atac virulent la Parlament

0

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seară, referitor la posibilitatea de amânare a alegerilor, că ”fiecare zi în care rămâne în funcţie acest Parlament este o zi pierdută în România, iar majoritatea PSD mai face un rău României”.

 

”Fiecare zi în care rămâne în funcţie acest Parlament este o zi pierdută în România, iar majoritatea PSD mai face un rău României. Numai săptămâna trecută au dat acel spor de 15%, nu mai vorbesc de celelalte legi care duc România în incapacitate de plată”, a afirmat, joi seară, la Digi 24, premierul Ludovic Orban, întrebat despre posibilitatea amânării alegerilor.

Orban a afirmat că în campania electorală pentru alegerile locale el s-a întâlnit cu ”zeci de mii de oameni” , dar nu s-a infectat pentru că a respectat regulile.

”Am fost implicat în campania electorală, am interacţionat cu zeci de mii de oameni şi nu m-am infectat. De ce? Pentru că am respectat regulile. În ziua votului, cu exceptia catorva cozi care au fost prezentate toată ziua, s-a văzut că au fost organizate bine.

Reacțiile PSD-iștilor apropiați de Liviu Dragnea după ce au aflat că nu sunt pe liste pentru alegeri

Ce nu am putut prevede erau petrecerile din ziua votului, au fost nişte petreceri unde nu s-au respectat regulile, dar procesul electoral, campania, nu au crescut numărul îmbolnăvirilor. Dar în septembrie au fost deschise teatre, cafenele, şcolile. (…) Noi am evitat un lock down total, am păstrat activităţi, şantiere, am urmărit gradual reluarea treptată a activităţilor în toate domeniile, iar efectele acestei politici se văd în numărul de angajaţi”, a mai declarat Orban.

Beneficiar al unei notorietăți publice de invidiat, Rafila trece la PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele