Nu există scenariul 5. Ponta, Tăriceanu, PSD sau Weber Avocat al Poporului fac circ politic

Un film realizat de Informateca.ro în Duminica Paștilor, arată că românii au înțeles ideea de ”distanțare socială”. Restul e comentariu politic gregar

0

Autoritățile, Guvern, Președinție, MAI, nimeni nu a spus nimic despre un ”pas” 5 al Stării de Urgența. Incredibil, dar Streinu-Cercel, medic și cunoscător al problemelor virusologice, a vorbit la televiziunea unui fost infractor, hoț din bani publici, banii românilor, despre ”ridicare” persoanelor peste 65 de ani și ”deportarea” lor. Omul are bube în cap, are reflexii penale, vezi aici.

 

USR, singurul partid rațional, cere demiterea lui gură de aur Streinu-Cercel. Orban, cu o mie de probleme pe cap, și cu cele ale PNL-ului cu problemele lui – baronii Blaga, Flutur sau doamna cu tendințe penale, Gorghiu – pare inert.

Acum, autoritățile, și ele raționale, spun că Streinu-Cercel vorbește prostii. Cine l-o fi pus, pare că Avocatul Poporului, Tăriceanu și Ponta, toți băieții bogați doar din mișmașuri politice au de vorbit, poate câștigat electorat.

Politicienii continuă să fure statul român: Securism, PNL, PSD tot aia e…

Dragi oameni de peste 65 de ani, nu vă panicați, nu deveniți iar gloanțe politice. Gândiți că stați acasă și nu va grăbește nimeni să trageți concluzii!

Hai să vedem un film despre cât de libere au fost străzile pe cea mai circulată șosea din România în ziua de Paști: Comarnic-Sinaia-Cota1400!

Iată ce spun autoritățile

Grupul de Comunicare Strategică a informat, marţi, că nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta activării unui presupus “scenariu 5”, această sintagmă fiind “o speculaţie fără fundament în realitate”.

Potrivit GCS, nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta “carantinării Bucureştiului”.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

“Având în vedere vehicularea prin intermediul unor publicaţii online de informaţii false referitoare la ipoteza unui ‘scenariu 5’ în contextul epidemiei de COVID-19, precum şi a unei presupuse măsuri de ‘carantinare a Bucureştiului’, Grupul de Comunicare Strategică este abilitat să facă următoarele precizări: nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta activării unui presupus ‘scenariu 5’, această sintagmă este o speculaţie fără fundament în realitate. Nu a fost pusă în discuţie sau enunţată la nivelul autorităţilor varianta ‘carantinării Bucureştiului’, iar această ipoteză a mai făcut obiectul unei dezminţiri anterioare. Reiterăm apelul către instituţiile de presă de a nu pune în circulaţie informaţii sau ipoteze care nu beneficiază de confirmări din surse oficiale, întrucât acestea pot genera atitudini şi comportamente sociale nejustificate în raport cu situaţia în fapt”.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele