Nicușor Dan exclude posibilitatea unui al treilea viceprimar

0
nicusor-dan
nicusor-dan primar bucuresti primaria capitalei

Primarul ales al Capitalei Nicuşor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, că legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit căreia PMB are doi viceprimari.

 

El a adăugat că discuţia despre acest subiect este închisă, însă şi-ar dori ca din majoritatea care se va crea în Consiliul General să facă parte şi PMP, nu doar PNL şi USR-PLUS.

”S-a rostologit o ştire, care nu are nici un fel de fundament, legată de un al treilea viceprimar. În acest moment, noi funcţionăm după o lege, Codul administrativ şi Codul administrativ spune că Primăria Capitalei are doi viceprimari şi protocolul semnat de PNL şi USR-PLUS vorbeşte de un viceprimar de la PNL şi un viceprimar de la USR PLUS. PNL şi l-a desemnat pe Sebastian Bujduveanu acum câteva zile, USR-PLUS şi l-a desemnat încă de acum câteva luni pe Vlad Voiculescu. Deci pe ceea ce înseamnă viceprimari discuţia este închisă”, a declarat Nicuşor Dan joi la RFI.

Referitor la Consiliul General, Nicuşor Dan a spus că ar dori ca din majoritatea care se va forma să facă parte şi PMP, alături de PNL şi USR-PLUS.

 

”Sistemul de energie termică a Capitalei este în colaps”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele