Primăria Capitalei: Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL

0

Ludovic Orban reafirmă susţinerea acordată de PNL lui Nicuşor Dan în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei.

“Cu siguranţă da, nu e numai candidatul nostru Nicuşor Dan, a fost desemnat de organizaţia municipală USR, Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP-ului, adică tot blocul de dreapta e posibil să-i susţină candidatura”, a afirmat Ludovic Orban.
Liderul PNL a spus că partidul nu va acţiona la fel ca în campania pentru alegerile locale din anul 2016 în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Capitalei. “Eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în susţinerea lui Nicuşor Dan, care e un om profilat pe primărie, care cunoaşte problemele primăriei, care a prezentat deja în două campanii succesive soluţiile pe care le are, care nu reprezintă un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, deci o bună colaborare în susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului, că despre asta e vorba”, a mai spus Orban.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele