Nicușor Dan anunță schimbări la Termoenergetica

0
nicusor-dan
nicusor-dan primar bucuresti primaria capitalei

Nicuşor Dan a precizat că directorul Termoenergetica va fi schimbat din funcţie. “În mod deliberat se pregăteşte o iarnă grea pentru bucureşteni în ceea ce priveşte serviciul de încălzire şi de căldură tocmai pentru ca în stilul bine cunoscut PSD-ul să dea vina pe noua adminsitraţie că nu e în stare să rezolve problemele oraşului. (…)

 

Bucureştiul va avea trei mari probleme în zilele imediat următoare: criza medicală, criza căldurii şi a apei calde şi criza financiară. Când m-am referit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii şi apei calde pentru că acolo este nevoie de nişte măsuri preliminare, de nişte stocuri de materiale, e nevoie detectoare, e nevoie de pregătirea unor echipe de intervenţie şi nu am informaţii că lucrurile astea se întâmplă în momentul ăsta”, a spus primarul ales al Capitalei.

El a afirmat că, după ce va fi constituit Consiliul General, va fi schimbată componenţa Adunării Generale a Termeenergetica şi va fi înlocuit şi directorul acesteia.

“Bucureştiul are un primar în funcţie care coordonează toate serviciile locale şi am evitat să interacţionez cu structuri din subordinea primăriei tocmai pentru că a evita încă un conflict mediatic steril şi inutil cu fostul primar. Termoenergetica este o companie a Primăriei, a municipalităţii acolo există o adunare generală care este constituită în mare parte din consilierii generali, care numeşte un Consiliu de Administraţie care la rândul lui numeşte un director executiv. Imediat ce Consiliul General va fi constituit noua majoritate va schimba componenţa Adunării Generale, deci ulterior a Consiliului de Administraţie şi a directorului Termoenergetica”, a explicat Nicuşor Dan.

Germania se confruntă cu un record de infectări

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele