Niculae Bădălău, recompensat cu o funție cheie după Cex-ul PSD

0

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, sâmbătă, la Neptun, numirea senatorului Niculae Bădălău în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Giurgiu, au declarat surse participante la ședință.

Fostul președinte interimar al organizației județene PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunțat sâmbătă, la Neptun, în ședința CExN al partidului, că renunță la funcție, au declarat surse din conducerea formațiunii social-democrate.

Mina a propus apoi, Comitetul Executiv Național al PSD, numirea unui nou președinte interimar la filiala județeană Giurgiu în persoana senatorului social-democrat Niculae Bădălău. CExN al PSD l-a votat în unanimitate pe Niculae Bădălău în funcția de lider interimar PSD Giurgiu.

Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, este finul senatorului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău.

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea ședinței CExN al PSD, care se desfășoară la Neptun, că este nemulțumit de activitatea Guvernului, existând ministere care funcționează mai greu.

”Nemulțumiți sunt. Și eu sunt nemulțumit și îmi doresc mult mai mult pentru România și pentru români. Ideea e să discutăm și să găsim măsurile necesare pentru îndreptare. (…) Avem o guvernare bună, avem o creștere economică, sunt măsuri care au fost în cadrul programului de guvernare și care au fost implementate. E clar că în cadrul guvernului sunt ministere care funcționează mai greu, iar aici probabil dna premier va veni cu o măsură de remaniere”, a declarat Niculae Bădălău.

El a admis și faptul că PSD a scăzut în sondaje.

”E foarte adevărat că am avut o mică scădere, mai ales din cauza erodării și neimplementării tuturor măsurilor la timp și asta vine din guvern, nu din partid”, a adăugat Bădălău.

Niculae Bădălău a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că dezaprobă maneaua cântată la un botez din Bolintin, jud. Giurgiu, unde s-a aflat cu o seară înaninte, după ce pe Facebook a apărut înregistrarea, iar “urarea” lăutarului către Bădălău jignește Diaspora.

“Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa….că și ăștia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora…hai, lai,lai,lai că noi ne pi…m pe ea”, a spus lăutarul la microfon.

Petrecerea a avut loc joi seara, în Bolintin, iar social democratul Niculae Bădălău spune că nu este de acord cu maneaua, dar nici nu a putut controla repertoriul.

„Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat și o formație de maneliști. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord și dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetățeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formației. Câteodată au un limbaj mai colorat”, a declarat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă în momentul dedicației se afla în sală, Bădălău a spus: „Am fost la petrecerea respectivă, nu știu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (…) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Și aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (…) Nici stilul nu îl parob și nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere și manele”,a mai spus Bădălău.

Deputatul USR, Adrian Claudiu Prisnel, unul dintre cei care a făcut Publice imaginile, a comentat pe Facebook: “Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”.

Citește și Mihai Fifor: CEx a demonstrat încă o dată că PSD este cel mai democratic partid din România

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele