UPDATE: Moțiunea de Cenzură se dezbate, Şedinţa Parlamentului s-a reluat

0

Premierul Ludovic Orban este de părere că moţiunea de cenzură depusă de PSD este “consumată” şi spune că decizia Curţii Constituţionale este cea care va stabili cursul acestui demers.

 

Ciolacu, supărat pe absenți

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că va propune Consiliului Politic Naţional al partidului excluderea celor trei colegi care nu au venit la Parlament pentru votarea moţiunii de cenzură şi care au invocat probleme legate de coronavirus, Ciolacu adăugând că niciunul dintre ei nu este bolnav.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă a luat legătura cu colegii săi care au invocat probleme legate de noul coronavirus, Ciolacu, şef al Camerei Deputaţilor, a spus: “Care colegi? Cei trei îmbolnăviţi? Domnul Potor, domnul Rădulescu şi doamna Carmen Dan. Dacă tot forţăm aşa lucrurile, am să propun Comitetului Politic Naţional excluderea celor trei foşti colegi ai mei. (…) Nu e niciunul bolnav”.

Știre inițială

Şedinţa Parlamentului în care este programată dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată după o oră de la întrerupere, cu apelul nominal de verificare a prezenţei deputaţilor şi senatorilor.

 

Apelul nominal se desfăşoară conform unui calendar stabilit, pentru respectarea normelor prevăzute de lege.

UPDATE: Ședința de plen a fost suspendată. Va fi verificat cvorumul pentru moțiunea de cenzură

Şedinţa a fost suspendată pentru o oră din lipsa cvorumului.

Liderii grupurilor parlamentare au decis prin consens ca şedinţa să fie reluată cu un apel nominal.

La începutul şedinţei Legislativului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că sunt prezenţi 170 de parlamentari.

Cvorumul de şedinţă este de 233 de parlamentari.

facebook.com/watch/cameradeputatilor/

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele