Mesaj RO-ALERT pentru bucureșteni

0

Bucureştenii au primit, marţi dimineaţa, o nouă alertă DSU privind nivelul de răspândire a noului coronavirus.

 

“Atenţie! În municipiul Bucureşti, nivelul de răspândire a noului coronavirus (COVID-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. Masca este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! Şcolile îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea în interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dumneavoastră sau a celor din jur!” – este mesajul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Vezi care este cel mai bun purificator anti coronavirus

 

Municipiul Bucureşti prezintă cea mai mare incidenţă cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus calculată în ultimele 14 zile la mia de locuitori. Grupul de Comunicare Strategică a informat luni că incidenţa cazurilor de infectare în Bucureşti este de 3,19.

Un număr de 2.466 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma efectuării a 8.040 de teste la nivel naţional, anunţa, luni, GCS.

Tinerii s-au săturat de democrație

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele