Ludovic Orban și-a depus candidatura pentru șefia PNL

0

Ludovic Orban a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL după ce a avut o discuție prealabilă cu președintele Klaus Iohannis.

“Am avut o discuție cu președintele Iohannis înainte de a-mi depune candidatura, nu pot să vă redau discuții care s-au purtat între patru ochi. Am capacitatea să particip la reconstrucția PNL după alegerile parlamentare care au avut loc la sfârșitul anului trecut, practic la renașterea PNL, pentru ca PNL să redevină forța politică de dreapta care să asigure dezvoltarea și modernizarea României și care să aibă capacitatea să câștige toate alegerile care vor urma, după Convenția Națională care va avea loc la sfârșitul lunii iunie. Prima trecere în fiecare județ este o trecere care are rolul de a asculta ceea ce spun colegii mei de partid de la ‘firul ierbii’, de a înțelege ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL, de a înțelege ce consideră ei că s-a greșit în deciziile partidului. În consultările pe care le-am avut până acum, dar care vor continua în toate județele, am avut probleme legate de leadership, probleme de mesaj politic, de lipsă de credibilitate a multora dintre comunicatorii PNL, probleme foarte serioase legate de funcționarea internă a partidului, de nerespectare a statutului partidului. Cam acestea sunt, pe scurt, problemele pe care în mare parte și eu le consider problemele principale ale partidului”.

Conform președintelui interimar, Raluca Turcan, reorganizarea partidului va începe din filiale, urmând ca cel mai târziu la finalul lunii iunie să fie organizată şi Convenţia Naţională în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al PNL.

Sursa foto: national.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele