Kim Jong Un se pare că trăiește, conform media nord-coreene

0

Media nord-coreen difuzează imagini cu liderul de la Phenian, Kim Jong Un, prezidând o reuniune consacrată pandemiei de coronavirus şi ameninţării unui taifun. Imaginile sunt difuzate în contextul în care zilele trecute au apărut diverse speculaţii în străinătate alimentate din nou de starea sa de sănătate.

 

Sora lui Kim Jong Un pare să conducă partidul

Ministrul Apărării, Jeong Kyeong-doo, a declarat că Kim Yo-jong, sora lui Kim Jong Un, ar fi fost numită directorul Departamentului de Organizare și Orientare (OGD) din cadrul Partidului Muncitorilor din Coreea. Experții spun că OGD este responsabil cu monitorizarea a aproximativ 3 milioane de membri de partid pentru a se asigura că sunt suficient de loiali față de Kim Jong-un și că respectă învățăturile regimului nord-coreean.

Surse din Seul: Kim Jong-un este în comă

Kim Yo-jong a fost ani de zile confidentul de încredere al fratelui ei. Anterior, tânăra a fost unul dintre cei mai buni propagandiști ai Coreei de Nord.

Dezvăluirea lui Jeong a fost făcută, după ce, săptămâna trecută o evaluare a serviciului sud-coreean de spionaj NIS a transmis că liderul nord-coreean şi-a delegat o parte din autoritate colaboratorilor săi apropiaţi, în principal surorii sale mai mici, Yo-jong.

Privilegiații familiei Kim

Cu toate că există și alți membri ai familiei Kim încă în viață, Kim Yo-jong, Kim Jong-un și tatăl și bunicul lor sunt singurii lăudați în mass-media din Coreea de Nord ca membri ai ceea ce țara numește „linia sanguină Paektu”, o referire la munte mitic de la granița dintre Coreea de Nord și China.

Vezi care purificator și se potrivește pe casoteca.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele