Kaspersky Lab a lansat noua gamă de soluții de securitate

0

În prezent, oamenii fac zilnic un compromis între a fi în permanență conectați sau a-și păstra intimitatea. Cu cât serviciile de Internet sunt mai folosite, cu atât este mai dificil să își păstreze informațiile personale confidențiale.

În plus, utilizatorii simt că trebuie să fie disponibili oricând și oriunde, pentru că, într-o anumită măsură, conexiunile lor sociale, starea de bine și chiar echilibrul lor emoțional depind de acest lucru. Soluțiile Kaspersky Lab le permit oamenilor să își protejeze viața privată chiar și atunci când sunt mereu online.

În contextul în care pericolele și complexitatea în creștere a mediului digital creează fenomenul de stres cibernetic, Kaspersky Lab și-a actualizat principala gamă de soluții pentru utilizatorii individuali. Aceasta a fost creată pentru protecția a tot ce contează pentru ei – viață privată, bani, amintiri, liniștea sufletească a celor dragi. Produsele de bază ale companiei – Kaspersky Free și Kaspersky AntiVirus – au primit noi funcții pentru a proteja utilizatorii împotriva celor mai noi și mai complexe amenințări cibernetice.

Citește mai mult despre noile soluții de securitate Kaspersky pe News4IT.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele